Ange sökord

Din partner inom bygg och bemanning

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Företagsinformation

Edvarsson Bygg Resurs AB drivs som ett eget bolag sedan 2015. Det startade utifrån ett stort behov på marknaden och står idag på egna ben. Bolaget ingår i företagsgruppen Edvardssonbolagen.

Vi på Edvarsson Bygg Resurs AB tillhandahåller kvalificerade hantverkare med hög kompetens till byggbranschen, en affärsmodell som har en stor och växande efterfrågan. Genom att satsa på kvalité och erbjuda stabila och trygga anställningsvillkor till våra anställda är verksamheten unik.

Exempel på kunder som anlitar Edvardsson Bygg resurs är: Skanska, NCC och JM.

Edvardsson Bygg Resurs AB har medlemskap i Sveriges Byggindustrier och är certifierade för ID06.

VI SAMARBETAR MED

Edvardsson Byggresurs stöder kampanjen Ren Byggbransch

Den svenska byggindustrin är något att vara stolt över. Kvalitén är hög, byggarna kompetenta och trivseln på topp. Men svartarbete och oseriösa aktörer solkar ner vårt rykte och förstör för de hederliga och duktiga företagen.
Kampanjen Ren bygg-bransch vänder sig till dig som jobbar i byggbranschen eller tänker dig en framtid som byggare. Den vänder sig också till dig som köper eller säljer byggtjänster.

Edvardsson Byggresurs använder ID06

ID06 är ett system för att lätt kunna identifiera personer på arbetsplatsen samt kunna koppla varje person till en arbetsgivare. ID06 består av olika tekniska system från olika ackrediterade leverantörer som uppfyller vissa standarder och funktioner. ID06-hanteringen på en arbetsplats innebär således att samtliga aktörer, oavsett inbördes avtalsförhållanden, använder samma system för olika gemensamma ändamål.

Edvardsson Byggresurs AB är medlemmar i Sveriges Byggindustrier

Sveriges Byggindustrier är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Sveriges Byggindustriers huvuduppgift är att förbättra näringsvillkoren såväl för hela branschen som för de enskilda företagen.

NYHETER

Personal sökes, nu har du chansen att bli en i en i vårat gäng!

Vill du bli en i vårat gäng? Vi är nu under en expansiv fas och söker flera snickare för fast anställning. Edvardsson Byggresurs AB tillhör [...]

Nytt Edvardssonbolag: Edvardsson Byggresurs AB

Efter stor efterfrågan och önskan från våra kunder så startar vi nu ett nytt bolag: Edvardsson Bygg Resurs AB. Edvardsson Byggresurs AB är ett [...]

Edvardsson Bygg mot nya uppdrag!

Vi bygger vindslägenheter på Lundgatan i Olskroken och kommer fortsätta med flera vindslägenheter på Gibraltargatan med start 2016. Vi har [...]